Over Eigenwijsneus – door Berber

Ik ben Berber, vormgeefster van eigenwijsneus, moeder van een stoer ‘famke’ en een kereltje die precies weet hoe hij mama moet bespelen. Getrouwd met manlief … blablabla. In 2003 ben ik afgestudeerd als communicatie-adviseur afstudeerrichting grafische vormgeving. Lekker eigenwijs als ik was, kon ik aan de slag bij een tassenbedrijf als ontwerpster. Al snel kwam de vraag van een vriendin of ik een geboortekaartje voor hen wil ontwerpen. Wat was het leuk om een geboortekaartje te ontwerpen! Een kaartje met een klein grapje, dát wat het kaartje net wat specialer maakt, dát maakt mij blij. Na een aantal geboorte-, trouw-, rouwkaartjes verder was het mijn beurt om voor ons een kaartje te ontwerpen…Nog steeds te leuk! En… hoppa… daar is Eigenwijsneus geboren.

Blij word ik van gek doen met en keihard zingen met mijn kinderen of gewoon alleen in de auto, onder douche, op de fiets,…). Maar ook van erop uit gaan met wie daar op dat moment ook zin in heeft. Oh ja en een grote bak hete thee…Heerlijk!

Contact